top of page

Over DAP Zavelberg

De benaming Zavelberg werd geïnspireerd door zijn historische locatie. In het verleden werd op deze plaats aan zandwinning gedaan. De ondergrond bestaat voor een groot deel uit wit zand. Dit wordt in het Landense dialect "zavel" genoemd. Al snel vloeide de naam Zavelberg uit de pen.

Dana Dunon studeerde af als dierenarts in de gezelschapsdieren aan de universiteit van Gent in 2013. Ze kreeg al snel de kans om bij Dierenartsenpraktijk Merckx in Boutersem aan de slag te gaan. Hier deed ze veel ervaring op in de eerstelijns en interne geneeskunde. Eveneens kreeg ze de kans om zich te verdiepen in de chirurgie en echografie. Uiteindelijk na zes jaar koesterde ze de droom een eigen praktijk te beginnen in haar thuishaven, Landen.

Het duurde twee jaar om deze droom te realiseren. Tijdens deze periode draaide ze eveneens mee in Dierenartsencentrum Het Park in Sint-Truiden.

Haar interesse gaat in het bijzonder uit naar interne geneeskunde, dermatologie, echografie en histologie.  Haar vrije tijd besteedt ze aan haar gezin en hond Cleo.

Door zich regelmatig bij te scholen houdt Dana zich up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen de dierengeneeskunde van de kleine huisdieren.

Our Team

Dierenarts

Untitled
Dana Dunon

Ordenr.: N5254

bottom of page